left
right

en la cistella en la temporada fora de temporada

La Nansa: lanansa@lanansa.cat – Marta: 650 14 64 58

La Nansa s’organitza i treballa en xarxa amb diferents col.lectius que promouen i desenvolupen l’agroecologia

La Xarxeta És una Xarxa de pageses i pagesos agroecològics que des de les diverses experiències pràctiques, individuals i col•lectives, busquem la dignitat en la nostra feina, la qual entenem com una forma de viure. Actualment la Xarxeta està formada per 5 nodes d’arreu de Catalunya: Baix Cinca, Empordà, Llobregat, Tarragona i Vallès que ens reunim mensualment per tal d’organitzar-nos de forma assembleària, autogestionada i independent amb la finalitat de prendre decisions, acordar propostes i repartir les tasques a realitzar. Les nostres accions com a grup es basen en visitar i fer anàlisis de les diferents experiències de la Xarxeta, fer intercanvi de coneixements, programar conreus i fer intercanvi de producte, organitzar el transport d’aquest producte entre nodes, visitar i comprar producte conjuntament a altres pages@s o cooperatives com també llavors, adobs, fitosanitaris i altres inputs.

L’aeg Associació Agroecològica de Gallecs que té com a objectiu principal assolir el desenvolupament rural sostenible a través de l’agricultura ecològica i garantir el relleu generacional del pagesos de Gallecs.
Des de l’aeg, i concretament amb la resta de pagesos d’horta de Gallecs, ens organitzem per funcionar de manera conjunta, tant pel que fa a la compra de planter, llavor, fems... com a l’hora de fer inversions en maquinària: tractors, arreus o càmeres frigorífiques, que després compartim.
A més a més, un dels objectius que ens plantegem és la recuperació de varietats locals i tradicionals, projecte en el que La Nansa és novella, però al que s’introduirà amb força a partir de la termporada primavera-estiu 2011.
Amb els pagesos d’horta de l’aeg també treballem plegats per avastir 2 menjadors escolars de mollet.

Aiguafclara: cooperativa de consum de València que ens fa arribar les taronges i mandarines dels pagesos amb qui s'organitzen www.aiguaclara.org

Setmana: 38

Setmana: 39

informació dels productes (passa el ratolí per sobre un dels productes de dalt)