left
right

en la cistella en la temporada fora de temporada

La Nansa: lanansa@lanansa.cat – Marta: 650 14 64 58

Cistella setmanal i variada de verdures fresques, de temporada i de producció ecològica i local o de proximitat (ens proposem abastir a distàncies de com a màxim 30 km a la rodona)
Servim tres tamanys de cistella:

TIPUS DE CISTELLA PREU CONTINGUT EXEMPLE CISTELLA TIPUS
Individual 7 € Base setmanal de verdures per una persona. 5/6 verdures diferents i variades al llarg de les setmanes. Tomàquet (0,5/0,7kg), enciam (1 unitat), patata (0,5kg), ceba tendra (1/2 manat=2-3unitats), carbassó (0,5kg), albergínia (300g aprox 2 unitat)
Mitjana 13,50 € Base setmanal de verdures per dues persones. 6 verdures diferents i variades al llarg de les setmanes Tomàquet (1/1,5kg), enciam (1 unitat), patata (1kg), ceba tendra (1 manat=5unitats), carbassó (1kg), albergínia (600g aprox 4 unitats)
Gran 20 € Base setmanal de verdures per quatre persones. 7/8 verdures diferents i variades al llarg de les setmanes Tomàquet (1,5/2kg), enciam (2 unitats), patata (1,5kg), ceba tendra (1,5 manats=8unitats), carbassó (1,5kg), albergínia (900 kg aprox 6/7 unitats), bledes (1,5 manats, aprox 1,5 kg)

Les cistelles són tancades i les muntem nosaltres.

El sistema de la cistella tancada representa un compromís amb el camp i el pagès. Les verdures no es veuen sotmeses a les oscilacions del preu de mercat, i l’agricultor s’assegura la venta del que té al camp i per tant, uns ingressos mensuals fixes que no depenen dels nivells de demanda segons les èpoques de l’any.

El preu de les cistelles no varia ni amb les setmanes ni amb les estacions, és fix al llarg de l’any. Aquest preu correspon a la mitjana dels preus “reals”de les cistelles que es serveixen al llarg de l’any, de tal manera que les unes es compensen amb les altres, tant pel que fa a quantitats com al valor del producte (no és el mateix la mongeta tendra que la col, o el tomàquet que la patata, o l’escarola que un manat de pastangues)

El preu de la cistella inclou els ports.

Les cistelles són tancades i les muntem nosaltres en un cobert que tenim a peu de camp.


Setmana: 38

Setmana: 39

informació dels productes (passa el ratolí per sobre un dels productes de dalt)